Vita e Sana

gezondheid

   Ik ben het waard

want als ik "STRAAL" van geluk, gezondheid, vitaliteit en balans, dan straalt iedereen met me mee.

Echte gezondheid is in balans zijn, dan  is er een gezond evenwicht op 4 vlakken : fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

Echte gezondheid is de kunst van het leven begrijpen, en toepassen.

Een gezondheidstherapeut kan u een zetje in de goede richting geven, een nieuwe richting in uw leven naar balans.

De mogelijkheden  om u  op uw pad te zetten zijn:

manuele behandelingen ==>  dieptemassage, cranio-sacraaltherapie, dorntherapie ( zachte ruggewervelcorrectie), meridiaanmassage, relaxerende massage, voetreflexologie

kruidenadviezen ==> fytotherapie, bachbloesems, shussler-celzouten, aroma-therapie

gesprekstherapie ==> Release, innerlijke reis, bachbloesems, chakrapsychologie

healing ==> Universal White time Healing, Reiki, kleurenhealing, opkuisen van energetisch lichaam en ruimtes, scanning

biorelaxatie ==> mindfullnes, autosuggestie, methode van Jacobson, ademhalingstechnieken, meditatie

 

 

Stress & emoties beheren

Iedereen kan dit leren!

er wordt hier met verschillende technieken gewerkt ( die ook door kinesisten gebruikt worden). Via de methode van Jacobson ga je trainen op het tot rustbrengen van jezelf, ervaren waar de spierspanningen zich bevinden en deze terug ontspannen maken, je hoofd naar gedachteloosheid brengen ...... hoe meer je mee in deze training duikt hoe meer je in balans komt. Dasilva methode opent de poort om meer gefocused met de dingen bezig te zijn en sneller en efficienter te staan in het leven. Wanneer je je open stelt om stress & emoties te leren beheren openen er poorten voor jou, poorten naar succes, evenwichtig leven, in je kracht te staan. Jou balans straalt dan als het ware van je hele wezen af.

 

 I RELEASE...... DO YOU RELEASE?  YES! .... we can! ( erkend release coach -trainer)

Release is zo makkelijk als je tanden poetsen, elke dag weer, die kleine vuiligheden opkuisen. Elke dag weer komen we obstakels tegen die ons belemmeren om evenwichtig te functioneren. Doe je Release, dan kan je genieten van wat elke dag je brengt, zonder angsten, zonder twijfels.  De door je hersenen opgeslagen Verdovingen worden met release losgelaten..... je vindt jou missie.... jou doel...... net als ik.  Via Release, ga je je stress beter beheren, het vat loopt niet meer over, het is een vorm van stress- self- management.  Onze maatschappij is veeleisend; wij zijn veeleisend naar onszelf naar anderen toe.  Om niet onderuit te gaan aan al deze maatschappelijke eisen is het van groot belang om voor onszelf te zorgen.  Via stress-management/Self-management leer je jezelf beter kennnen en je reacties inschatten.  Diegenen die een stapje verder wensen te gaan op de evolutieladder kunnen voor de intuitiecoaching gaan, speciaal afgestemd op wie jij bent en waar jij momenteel staat.                                                                                     

   Transformeer elke vorm van stress

eender waar

eender wanneer

 Wil je ontdekken…

 • hoe je de Release methode gebruikt om persoonlijke en zakelijke resultaten te verbeteren, uitdagingen te overwinnen, emoties te verwerken, conflicten te managen, communicatie te verbeteren en om je visie te verhelderen?
 • hoe je zelfzekerheid kan verhogen en percepties van verlies, eenzaamheid, angst, kwaadheid, irritatie, afkeer, schuld, stress, onzekerheid, twijfel en depressie kan managen?

 Wat is Release?

Release is een effectieve methode om elke vorm van stress of conflict te transformeren. Het proces bestaat uit een unieke set van instructies om elke vorm van emotionele bagage los te laten (angst, kwaadheid, stress, twijfel,...). Je kan het eender waar, eender wanneer gebruiken. Release is ontwikkeld voor zelf-hulp, individuele- en groepscoaching. Bovendien is het eenvoudig te integreren in je dagelijks werk, om je resultaten op persoonlijk en business vlak te boosten.

 Voordelen van Release:

 • Word opener om meer mogelijkheden te creëren voor welvaart, permanente veiligheid en energievolle relaties met de belangrijke personen in jouw leven.
 • Creëer een omgeving waar je kan groeien en werken met lichaam, brein en geest in harmonie.
 • Neem opportuniteiten om je verleden los te laten en je nieuwe toekomst te creëeren.
 • Ontwikkel een gevoel van zekerheid en vertrouwen uitgespreid over alle aspecten van jouw leven.
 • Release de beperkingen van jouw flow van liefde, vriendschap en geld.
 • Stimuleer de creatie van nieuwe neuro-wegen in jouw brein, zodat je 100% van je capaciteiten gebruikt.
 • Verbeter je leervermogen, geheugen, intuïtie, creativiteit, focus, concentratie en helder denken.
 • Verlaag het niveau van te veel cortisol en andere schadelijke stoffen wegens stress.
 • Realiseer verbeteringen in je mentale- en emotionele gezondheid, zelfs in zaken die veranderingen hebben weerstaan via andere technieken.
 • Boost je intelligentie en je creativiteit.
 • Release niet functionele emotionele patronen zoals angst, kwaadheid, irritatie, afkeer, schuld, stress, onzekerheid, twijfel en depressie.
 • Voorzie preventie van burn-out door een verhoogde capaciteit om kalm en helder te antwoorden op wat op je afkomt. 
 • Herstel je work-life balans.
 • Doelen bereiken wordt gemakkelijker, zonder gevoelens van angst of stress. De nodige risico's nemen voor succes boezemen je geen angst meer in.  

 Wat is er zo speciaal aan Release, dat andere methodes niet hebben?

 • Vele leiders in persoonlijke ontwikkeling zoals Louise Hay, Wayne Dyer, Mario Martinez, Andrew Harvey, Jane Roberts, Pema Chodron of Jack Kornfield, spreken over het belang van de integratie van tegenstellingen in je bewustzijn, om je flow te vinden. Release is een eenvoudige methode om hun lessen te integreren in je dagelijks leven, door je polariteiten te balanceren.
 • In het druk zakenleven is er geen ruimte en tijd om stress of emoties te kanaliseren. De Release methode maakt dat je rust eender waar en eender wanneer kan vinden: voor je computer of tijdens een management meeting, zonder dat iemand het opmerkt, exact op het moment dat je de nood hebt om met een moeilijke situatie om te gaan.
 • Heb je al trainingen gevolgd waar je technieken leerde waar je daarna niet mee deed? Release is eenvoudig toe te passen in jouw context en situatie, om het even wat je doet. Het is ook makkelijk om er een leuke gewoonte van te maken, zodat je in alle voorkomende uitdagingen de weerstand kan overwinnen om permanente veranderingen te realiseren in gedrag en resultaten.