Vita e Sana

De kracht van het nu

Inzichten krijgen via gesprekstherapie, healing

TRANSFORMATIE toelaten door het leren leven van de Universele wetten

Ik kan leren hoe ik mezelf ontspan, ik ontdek hoe ademhaling, gedachteloosheid, visualisatie en meditatie

sleutels kunnen worden naar een evenwichtiger leven 

 

universal White time Healing

 White time , de energie die je helpt om je energieniveau, om je bewustzijn te verhogen. Maar ook jij kan hiermee leren werken want white time is toegankelijk voor ieder die zich meer wil bekwamen in het ervaren en werken met energie. Een ruime kennis die stap voor stap wordt doorgegeven, zodat je niet alleen jezelf en anderen kan helpen maar ook het pure, het zuivere kan integreren in je leven. (zie "energetisch")

 

Zuivere, onvoorwaardelijke liefde, want liefde is de hoogste frequentie die alles heelt, éénieder die white time heeft mogen ervaren kan dit bevestigen.

Met White time wordt men niet gemanipuleerd, wordt men niet geforceerd, alles mag gebeuren op jou eigen tempo, de éne keer wat sneller of trager dan de volgende keer.

Het is de interactie tussen lichaam en geest van beiden, zowel u als de therapeut die zal bepalen waar aan gewerkt mag worden.

Een behandeling met respect, op zieleniveau!

Extra stukje door Angelina Philips ( headteacher België, Duitsland, Nederland

Universal White Time Healing is een oeroude energievorm die in 2001 voor het eerst weer in Nederland en België werd geïntroduceerd door mij. Deze liefdevolle universele Kracht is als een natuurlijke Kracht in het universum aanwezig en komt van een specifieke bron namelijk, “De White Time Bron”. Deze veelzijdige energie bevat alles wat gecreëerd is en alles wat dit ook weer kan doen laten verdwijnen, ook alle kleuren, alle frequenties, materie en antimaterie.

In het universum wordt deze energie op vele terreinen en in vele wetenschappen toegepast en ook voor de planeten, onze hemellichamen, is deze Kracht van essentieel belang. Iedere planeet is op een bepaalde manier afhankelijk van en verbonden met twee sterke universele krachten. Dat zijn de Bronnen van Universal White Time en de Oorspronkelijke Kracht van de Centrale Zon. Elke planeet die Universal White Time energie in zijn kern heeft, kan verschillende dimensies / bewustzijnsniveaus creëren.

Jij gebruikt zelf twee keer gedurende je leven deze White Time energie op een natuurlijke wijze, namelijk als je geboren wordt en als je sterft. Vele mensen die deze cursussen volgen zijn ontroerd over de grote Kracht van Liefde die aanwezig is in deze energie en daarbij ervaren ze een overweldigend gevoel van thuis komen.

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer de student wordt geïnitieerd in deze vorm van heling, wordt hij in verbinding gebracht met de bron van Universal White Time door middel van een White Time kanaal/tunnel. Je kunt dit kanaal naar believen openen of sluiten. Iedere White Time genezer kan zich verbinden met de White Time Bron, door zijn kanaal te openen en zo maakt hij ook de verbinding met de kern, het hart van Moeder Aarde waar zich al White Time energie bevind. Wanneer een heler dit doet, zijn z’n mogelijkheden eindeloos. De kern herkent de handtekening van de Universal White Time Healer aan de oppervlakte van de Aarde en er ontstaat onmiddellijk harmonie tussen beiden, op voorwaarde dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Op deze manier kan de hele aarde door hen heen ademen. Liefdevolle buitenaardse Wezens, Opgestegen Meesters en Engelen kwalificeren deze White Time Energie met de juiste frequentie voor de Aarde en voor de individuele personen die deze Liefdeskracht gebruiken.

Je zult merken dat als je deze energie gebruikt, de kwaliteit van je leven zich op velerlei niveaus verhoogt. Het is gemakkelijker om een diepere verbinding te maken met je gidsen, je nieuwe White Time Gidsen, de Engelen, Opgestegen Meesters, liefdevolle buitenaardse wezens en ook met de vele zielsaspecten van jezelf die op verschillende bestaansniveaus (of frequenties, of dimensies) existeren.

Channie Cha Centara uit Zweden, de Ambassadeur voor de Universal White Time Healing op Aarde, heeft de White Time energie in de vorm van cursussen weer voor iedereen toegankelijk gemaakt. Zij heeft dit gedaan in samenwerking met de White Time gidsen, Engelen en vriendelijke buitenaardsen. Zij heeft niets van deze materie gechaneld, maar in direct contact met deze wezens is zij onderwezen worden in de Universal White Time.

Wat Channie benadrukt is dat je absoluut niets verkeerd kunt doen tijdens het gebruik van deze energie en de speciale technieken, omdat er een ingebouwd veiligheidssysteem is. Dat wil zeggen dat als je deze energie inzet voor iets dat niet in harmonie is met het universum, de energie gewoon niet stroomt.

Hoe werkt deze UWTH

Deze energie gaat bij je naar binnen en reikt uit naar de diepste vibratie op het fysieke vlak, het atomaire niveau en het werkt ook op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen. Het creëert de slimste manier om problemen op te lossen, inspireert nieuwe ideeën en vergroot positieve ervaringen. De UWTH energie brengt alles in balans op fysiek, psychisch, mentaal, emotioneel en etherisch niveau.

De filosofie achter Universal White Time Healing zegt dat het lichaam als een muziek instrument is dat in staat zou moeten zijn de zuiverste vibraties, tonen te maken. Maar als het lichaam ziek is, speelt het muziek instrument valse tonen. Omdat Universal White Time Healing zo diep naar binnen gaat, kan deze het lichaam weer stemmen en aanzetten tot de juiste tonen die afgestemd zijn op een gezond en gelukkig leven. Dit is iets wat de helers zelf ervaren als ze met UWTH werken want hun leven wordt lichter en harmonieuzer. Iedereen die er mee werkt houdt van het gevoel dat ontstaat wanneer ze zichzelf, hun omgeving en hun cliënten helen en als vanzelf wordt het een vorm van leven.

Deze methode is compleet anders dan andere vormen , gedeeltelijk door zijn unieke originaliteit, maar ook door de mogelijkheid de diepst liggende problemen te bereiken zonder het limiet van tijd. White Time betekent dat je simultaan werkt met alle vormen van tijd in een eenheid, verleden, heden en toekomst zijn tegelijkertijd aanwezig. Het is mogelijk ook mogelijk parallel te werken met de Normale Tijd. Dit is omdat White Time zeer veelzijdig is en zijn eigen unieke kwaliteit heeft.

White Time betekent ook dat alle kleuren in de energie aanwezig zijn en dat is heel goed voor het natuurlijke herstelproces en het lichaam. De filosofie zegt dat als het lichaam zich niet goed voelt, het niet alleen een tekort aan de juiste tonen is maar ook een tekort aan de juiste kleuren.

De UWTH is beschikbaar voor iedereen, voor jong en oud en voor elke vorm van geloof of achtergrond. Het is niet noodzakelijk dat je al iets over spiritualiteit te weet voor je met White Time begint. Niemand hoeft te veranderen want je bent goed zoals je bent en je verdere ontwikkeling zal zich ook op een natuurlijke wijze manifesteren. Het enige bijeffect dat we hebben bij deze geneeswijze is dat de mensen die UWTH ontvangen hebben of hiermee werken, zich achteraf gelukkiger voelen.

Sommige mensen hebben in vorige levens al eerder gewerkt met deze Kracht of ze zijn ermee geboren. Daardoor ervaren deze mensen als ze ingewijd worden, een overweldigend gevoel van ‘thuiskomen’ en ‘completer worden’!

UWTH is Universeel en de behandelaar die het geeft heeft niet alleen helende handen gekregen door de cursus te doen, maar ook een grote keuze uit snelle, grondig werkende technieken en een meer open en breder begrip van spiritualiteit.

Universal White Time Healing opent de deur.

 

Practitioner worden

Uwth was voor mij thuiskomen, mijn cirkel rond maken, zo was het ook een evidentie dat ik mensen zou gaan begeleiden in het werken met Uwth.

De teachings verblijden mijn hart en maken mijn missie mogelijk in het bijdragen naar bewustzijn van de mensheid.

U kan kiezen voor cursussen op diverse locaties, zelfs bij u thuis indien u dat wenst.

De uwth levels dragen bij naar trillingverhoging, naar hoger bewustzijn en zijn dus niet enkel voor mensen met intentie om er mee te werken, maar ook puur voor zelfontwikkeling.

Lees de onderstaande info gerust eens door en voel of het ook jou hart kan verblijden!

Universal White Time Healing niveau I

In deze cursus wordt je White Time kanaal geopend door middel van inwijdingen. Een kanaal, dat je zelf naar believen kunt openen en sluiten! Ook worden er in totaal 13 blokkades verwijderd, die je had aangenomen om hier in de derde dimensie te incarneren. Deze blokkades hebben te maken met je aura, je helderziendheid, taal-, reken- en leervaardigheden. Een dag voordat je met cursus begint, kom je onder een bepaalde stroom van energie te staan die we de lerarenenergie noemen. Deze wordt door de betreffende leraar aangezet en het bereid je voor op de komende inwijdingen. Daarbij zorgt deze energie ervoor dat je tijdens de cursusdagen volop met de White Time energie kunt werken om te oefenen. Je krijgt meerdere dagen voordat de cursus begint je nieuwe White Time gidsen erbij. Je leert o.a.:

- het contact behandelen

- behandelen op afstand

- de aura grondig te reinigen

- een speciale schouder healing waarbij je een energie systeem in het lichaam behandeld dat nog niet bekend is bij onze doktoren

- het gehele chakra systeem in balans brengen

- het verzegelen zodat de energie ongeveer een maand kan door werken

- healen van emoties en hoe we het beste met ze om kunnen gaan

Golden Movement deel I, het kosmische deel.

Na afloop van deze cursus krijg je gratis drie maanden begeleiding, indien nodig! Deze cursus duurt twee dagen van 10.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.
Graag je pantoffels en lunchpakketje mee nemen en voor koffie, thee en water wordt gezorgd.

Universal White Time Healing niveau II

- nieuwe, zeer sterke afstand healing werktuigen voor 50 - 500 mensen te gelijk te behandelen, wat zich kan uitbreiden naar 5000 ­ 50.000 ­ 500.000 etc.

- afstand behandelingen voor 24 uur per dag van een week tot en met een maand, een half jaar, jaar

- het verwijderen van implants

- het compleet nieuw opbouwen van een lichaam, in geval van zeer ernstige ziekten

- werken met kleuren

- negatieve creaties buiten werking zetten

- steenleggingen om je in verbinding te zetten met moeder Aarde, planeten, zonnen, zonnenstelsels/galaxies, het universum en het alternatieve universum

- channelen

- ceremonies

- geleide meditaties etc. etc.

Na afloop van deze cursus krijg je gratis drie maanden begeleiding, indien nodig!

Wil je meer informatie hierover dan kan ik je dat laten zien als je Level III cursus doet of gedaan hebt.

10.000 stappen upgrade:

Na niveau IV kun je een van de grootste upgrades krijgen die in het universum mogelijk is en dat is er een van 10.000 stappen. Meestal kun je deze 10.000 stappen nog niet in 1x doen. Het karakter van de upgrade is dat het zoveel mogelijk stappen in 1x zal doen. Dit is bij elk individu anders. Daarna zal het tempo van jou groei aangenomen worden om de rest van de stappen te integreren. Deze upgrade wordt zowel fysisch als van afstand gegeven en beiden upgrades zul je ontvangen. Het is mogelijk om leraar(es) te worden van niveau I zodra je niveau I en II hebt gedaan. Je kunt leraar(es) niveau II worden zodra je niveau III hebt gedaan! Neem hiervoor contact met mij op!

Heb je verder nog vragen, dan kun je me mailen of bellen!

In service van Licht, Liefde en Eenheid,

Ann (teacher/practitioner Belgium ) vitaesana@gmail.com

Angelina Philips ( headteacher Germany) http://www.goldenmovements.com/